Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Etusivu: Autopurkamot

Lounais-Suomen Vahinkoautokeskus

 • Paikkakunta:
 • Virallinen nimi: Lounais-Suomen Vahinkoautokeskus Oy
 • Puhelinnumero: 020 770 0777
 • Sähköpostiosoite: info@vahinkoautokeskus.net
 • Nettisivut: www.vahinkoautokeskus.net
 • Osoite: Pansiontie 4, 20200 Turku (Varsinais-Suomi)
 • Palvelut/huomioitavaa: Varaosia toimitetaan kaikkialle Suomeen. Lisäksi yritys noutaa romuautot ja tuo kolaroidut autot suoraan vahinkopaikalta autopurkamolle.
 • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/lounais-suomen-vahinkoautokeskus
 • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/63
 • Tietoja tarkistettu: lokakuussa 2017 (1493 päivää sitten)
 • Sivua katsottu: 14368 kertaa

Lounais-Suomen Vahinkoautokeskus sijaitsee Turussa ja sisäänkäynti tapahtuu Nosturinkatu 2:sta. Palvelua on saatavilla arkisin kello 9–17. Viikonloppuisin suljettu. Harvinaisempia varaosia kyetään toimittamaan muutamassa päivässä. Purkuosien valikoimassa on yli 30 000 nimikettä. Tavaroita toimitetaan kaikkialle Suomeen Matkahuollon avulla.

Romutustodistus

Lisäksi yritys kirjoittaa romutustodistuksen jos auto tuodaan vastaanottopisteeseen ja mukana tuodaan auton rekisteriote tai rekisteröintitodistus luovutusosan kanssa, sekä henkilöllisyystodistus. Ainoastaan auton omistaja saa romuttaa auton, eli jonkun toisen tuodessa auton vastaanottopisteeseen, on hänellä oltava valtakirja auton omistajalta.

Ostetaan autoja

Yritys ostaa vaurioautoja (pakuja ja henkilöautoja) Turun suunnalla, kunhan vuosimalli on “uudempi”. Ajoneuvo voidaan kaupan yhteydessä noutaa veloituksetta, ja kauppasumman saa heti käteisellä.

"Lounais-Suomen Vahinkoautokeskus" on saanut pisteet 5,6/10. Se on 23 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 85 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Lounais-Suomen Vahinkoautokeskuksesta.

Huijari liike kirjoitti 21. lokakuuta 2014

Huijari se Martti Juhani Laukkanen joka osia myi volvoon:Pyysi enemmän kuin uudet maksavat paskoista osista vielä.Välttäkää kyseistä huijari liikettä!!

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Lounais-Suomen Vahinkoautokeskus esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/63" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2021
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.