Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Etusivu: Autopurkamot

Autopurkaamo Pekka Suutala

  • Paikkakunta:
  • Virallinen nimi: Purkaamo-Korjaamo Pekka Suutala
  • Puhelinnumero: 040 036 7186
  • Osoite: Niemenkyläntie 465, 63600 Töysä, Alavus (Etelä-Pohjanmaa)
  • Palvelut/huomioitavaa: Paketti-, maasto- ja henkilöautojen purkua ja varaosien myyntiä.
  • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/autopurkaamo-pekka-suutala
  • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/33
  • Tietoja tarkistettu: joulukuussa 2017 (1442 päivää sitten)
  • Sivua katsottu: 14853 kertaa

Yritys hoitaa Töysästä (Alavudelta) käsin maastureiden, pakettiautojen sekä henkilöautojen purkutyöt ja varaosamyynnin. Autopurkaamo on avoinna sopimuksen mukaan.

Muuta huomioitavaa

Ilkka-lehti uutisoi marraskuussa 2014, että tämän autopurkaamon omistaja Pekka Suutala valittiin vuoden yrittäjäksi. Hän on ollut yrittäjä vuodesta 1988 saakka.

"Autopurkaamo Pekka Suutala" on saanut pisteet 7,3/10. Se on 12 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 85 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Autopurkaamo Pekka Suutalasta.

Bobby Fischer kirjoitti 30. huhtikuuta 2019

Hyvä firma Seinäjoeltakin kannattaa lähteä.Hinnat monis yli puolta halvemmalla kuin täällä olevat.

Saman kylän poikia kirjoitti 31. elokuuta 2021

Reilua kaupantekoa ja kohtuullisilla hinnoilla. Laidasta laitaan löytyy, jopa Volgaa ja SsangYongia. Vanhemman kaluston harrastajat varmasti yllättyvät autovalikoimasta.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Autopurkaamo Pekka Suutala esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/33" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2021
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.