Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Etusivu: Autopurkamot

Krouvila

 • Paikkakunta:
 • Virallinen nimi: Jari Krouvila
 • Puhelinnumero: 0400 114 143
 • Sähköpostiosoite: jari.krouvila@gmail.com
 • Nettisivut: jarikrouvila.fi
 • Osoite: Mietoistentie 144, 21270 Nousiainen (Varsinais-Suomi)
 • Palvelut/huomioitavaa: Krouvilan varastossa on uusia ja käytettyjä varaosia, pääasiassa vanhempiin ajokkeihin.
 • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/krouvila
 • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/84
 • Tietoja tarkistettu: huhtikuussa 2018 (2273 päivää sitten)
 • Sivua katsottu: 6428 kertaa

Nousiaisten autohävittämön tiloista käsin toimiva Jari Krouvila myy uusia ja käytettyjä osia, vastaanottaa metalliromua ja akkuromua, entisöi ja korjaa ajoneuvoja, ja tekee museoajoneuvojen katsastuksia.

"Krouvila" on saanut pisteet 6,0/10. Se on 3 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Krouvilasta.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Krouvila esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/84" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Uudet lisäykset:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2024
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.