Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Tämä auopurkaamo on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Liikkeen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi huhtikuussa 2017.)

Etusivu: Autopurkamot

Aitolan Autopurkaamo

Aitolan Autopurkaamo lopetti toimintansa ainakin viisi vuotta sitten. Kiitos tuosta tiedosta kuuluu Juhalle.

Aitolan Autopurkaamo Ky toimii Jyväskylässä Lapiokatu 5:ssä. Yrityksellä on vuosikymmenien kokemus tästä alasta. Aitolan Autopurkaamo merkittiin kaupparekisteriin vuonna 1975.

"Aitolan Autopurkaamo" on saanut pisteet 4,9/10. Se on 21 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 85 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Aitolan Autopurkaamosta.

aimsta kirjoitti 20. marraskuuta 2014

Puhelinnumeroa ei ainakaa helposti löydy.

renaultscenic kirjoitti 15. kesäkuuta 2015

grand scenic

Vento kirjoitti 24. elokuuta 2015

“puhelinnumero ei ole käytössä”

Korobeinikov Alexandr kirjoitti 10. syyskuuta 2015

“puhelinnumero ei ole käytössä”

ford kirjoitti 21. huhtikuuta 2016

puhelin numero 014-282851 ei käytössä. minne voi soittaa

Outoa kirjoitti 26. lokakuuta 2016

Laittasivat puhelin numeron johonki ….

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Aitolan Autopurkaamo esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/55" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2021
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.