Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Alueen Jyväskylä autopurkaamot

Tällä sivulla listataan Jyväskylässä ja sen suunnalla toimipaikkaansa pitävät autopurkaamot.

Osatuonti Felke Oy (Jyväskylä)

Avainsanat: Osatuonti Felke Oy, autojen varaosat, autovaraosat, pakettiautojen osat, Jyväskylä

Osatuonti Felke toimittaa autojen varaosia toimitetaan kaikkialle Suomeen Matkahuollon, Transpointin ja Postin kyydissä. Jyväskylän toimipaikka on avoinna ma–…

Aitolan Autopurkaamo

Aitolan Autopurkaamo lopetti toimintansa ainakin viisi vuotta sitten. Kiitos tuosta tiedosta kuuluu Juhalle.

Aitolan Autopurkaamo Ky toimii Jyväskylässä Lapiok…

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2021
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.