Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Etusivu: Autopurkamot

Osatuonti Felke Oy (Jyväskylä)

 • Paikkakunta:
 • Virallinen nimi: Osatuonti Felke Oy
 • Puhelinnumero: 014 282 313
 • Sähköpostiosoite: jyvaskyla@felke.fi
 • Nettisivut: www.felke.fi/jyvaskyla/
 • Osoite: Palokankaantie 13, 40320 Jyväskylä (Keski-Suomi)
 • Palvelut/huomioitavaa: Ostaa autoja ja toimii romuautojen virallisena vastaanottopisteenä. Myynnissä on käytettyjä henkilö- ja pakettiautojen varaosia.
 • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/osatuonti-felke-oy-jyvaskyla
 • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/67
 • Tietoja tarkistettu: maaliskuussa 2017 (1237 päivää sitten)
 • Sivua katsottu: 11278 kertaa

Osatuonti Felke toimittaa autojen varaosia toimitetaan kaikkialle Suomeen Matkahuollon, Transpointin ja Postin kyydissä. Jyväskylän toimipaikka on avoinna ma–pe kello 9–17. Suljettu lauantaisin ja sunnuntaisin.

Varaosien lisäksi Felkellä on nettisivuillaan Löytöboksi, josta voi löytää muita kuin autojen varaosia, erikoisia yksittäiskappaleita, kuten Momon ajokenkiä ja digitaalisia ajopiirtureita.

"Osatuonti Felke Oy (Jyväskylä)" on saanut pisteet 8,9/10. Se on 45 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Osatuonti Felkestä.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Osatuonti Felke Oy (Jyväskylä) esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/67" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2020
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.