Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Etusivu: Autopurkamot

Autopurkaamo Peltomaa

Vuonna 1996 kaupparekisteriin merkattu Aittaluodon Autopurkaamo Jukka Peltomaa sijaitsee Porissa. Esittelysivun karttakuva on suuntaa antava. Toimipaikka on Uudessa-Aittaluodossa.

"Autopurkaamo Peltomaa" on saanut pisteet 8,0/10. Se on 13 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 85 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Autopurkaamo Peltomaasta.

Suu auki ihmetyksestä edelleen kirjoitti 25. heinäkuuta 2016

Käsittämätön Pelle Peloton. Kuin taikuri. Kyseessä oli toimintakyvytön venemoottorinlaturi, jonka Jukka Peltomaa penkissä mittasi, ei ihmetellyt ja mittasi. Luetteli vaihtoehdot, kuin lääkäri diagnoosia tehdessään. Ja hän kävi läpi vikamahdollisuuden kerrallaan. Kolmas tärppäsi. Mies tiesi todella mitä teki – katoavaa korjausperinnettä.

Anus völ kirjoitti 09. maaliskuuta 2018

Erittäin mukava paikka tonkia osia, Keulamerkkejäkin on mukavasti pöllittävänä.

jorma kirjoitti 19. huhtikuuta 2020

todella ystävällinen påtevä ammattimies

auto nyplääjä kirjoitti 19. huhtikuuta 2020

parempaa palvelua ei voi mistään muualta saada.Arvokas mies meille autoharrastajille !

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Autopurkaamo Peltomaa esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/34" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2023
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.