Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Tämä auopurkaamo on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Liikkeen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi helmikuussa 2019.)

Etusivu: Autopurkamot

Pirkkiön Autopurkamo

  • Paikkakunta:
  • Virallinen nimi: Pirkkiön Autopurkamo Oy
  • Osoite: Mykkälänranta, 95470 Tornio (Lappi)
  • Palvelut/huomioitavaa: Toimialaan kuuluu käytettyjen ajoneuvojen purkaminen ja osien kunnostaminen myytäviksi varaosina sekä erilaisina tarvikkeina.
  • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/pirkkion-autopurkamo
  • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/61
  • Tietoja tarkistettu: helmikuussa 2019 (1076 päivää sitten)
  • Sivua katsottu: 12889 kertaa

Huomioitavaa: tämän yrityksen toiminta lakkasi 29.1.2018.

Vuonna 1978 toimintansa aloittanut Pirkkiön Autopurkamo sijaitsee Torniossa. Esittelysivun karttakuva on suuntaa antava.

"Pirkkiön Autopurkamo" on saanut pisteet 6,1/10. Se on 15 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 85 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Pirkkiön Autopurkamosta.

reissumies kirjoitti 30. joulukuuta 2014

HYVÄ,ei katso kellon aikaa kun tarve on osille,hinta asiallinen

PM kirjoitti 29. huhtikuuta 2017

Vanhoja romuja myyvät kalliimmalla kuin uudet tarvikeosat. En suosittele kellekkään.

mondeo kirjoitti 05. helmikuuta 2019

toimiiko tuo numero kun pitää tarkistaa numero

Pete kirjoitti 06. helmikuuta 2019

Harmi, mutta tämä yritys näyttää lopettaneen toimintansa.

Vittuuntunut kirjoitti 31. heinäkuuta 2019

Onko näkyny. Viime tslven jäljilta v8 3.0 530i 93 vm. Musta e34 pemari. Juhannussaaresta katos tuiskujen aikaan soittakaapa 044 9407676

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Pirkkiön Autopurkamo esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/61" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2022
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.