Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Etusivu: Autopurkamot

Valko Ky

 • Paikkakunta:
 • Virallinen nimi: Valko Ky / M.Helkkula
 • Puhelinnumero: 0400 596 423
 • Sähköpostiosoite: myynti@valko.fi
 • Nettisivut: www.valko.fi
 • Osoite: Kirikalliontie 8, 27340 Ihode (Varsinais-Suomi)
 • Palvelut/huomioitavaa: Purkuautot, purkutraktorit, osahaku.
 • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/valko-ky
 • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/39
 • Tietoja tarkistettu: elokuussa 2017 (1571 päivää sitten)
 • Sivua katsottu: 10121 kertaa

Autoihin erikoistunut purkaamo. Toimittaa varaosia myös Ruotsista viikon toimitusajalla. Moottoreilla ja vaihteistoilla on 3 kuukauden takuu. Faksinumero on 02 851 128.

Toimipaikka on avoinna ma–pe kello 8–17 ja lauantaisin sopimuksen mukaan. Sunnuntaisin suljettu.

Postiosoite: Vaimarontie 18, 23800 Laitila

Purkutraktorit

Purkuautoista saatavien varaosien lisäksi yrityksellä on erilaisia purkutraktoreita, kuten Fordsoneita, Valmetteja ja Valtroja, joista saa monenlaisia osia.

"Valko Ky" on saanut pisteet 4,9/10. Se on 13 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 85 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Valko Ky:stä.

miksu79 kirjoitti 24. maaliskuuta 2015

Tilasin moottori ohjainyksikön autooni postiennakolla kerrottiin että tuote on laitettu postiin la ja sit kyselin uudelleen niin se on laitettu jo perjantaina ka luvattiin laittaa postinseuranta koodia textiviestina ja sähköpostiin eipä kuulu mitään vois sit rehellisesti sanoa että asia on näin kun olla vastaamatta viestiin empä menis tilaamaan ja rahoja ennakkoon laittamaan

KKar kirjoitti 15. syyskuuta 2016

Tilasin apurungon autooni ja se luvattiin lähettää seuraavana päivänä eli perjantaina jolloin se olisi ollut perillä alkuviikosta. Soiteltuani joka päivä, vasta seuraavana keskiviikkona kerrottiin että mennyt väärään paikkaan joka sekin oli valhe koska minulle ei tullut edes mitään seurantakoodia. Torstaina lopulta tuli se seurantakoodi ja osa vasta seuraavana maanantaina?. Auto joutui seisomaan nosturilla lähes viikon ylimääräistä josta lisäkuluja. En ikinä enää tilaa kyseisestä paikasta.

idiootti kun luotin kirjoitti 14. joulukuuta 2016

Roskaa toimittaa eikä ikinä sop muk

jarkki kirjoitti 14. huhtikuuta 2017

Tilasin oikean etulokasuojan ,sain vasemman.Eikä myyjää kiinnosta korjata tilannetta.

LC kirjoitti 21. marraskuuta 2017

Samat sanat Ala-arvoista asiakaspalvelua.

Turha valittaa kirjoitti 02. huhtikuuta 2019

Tilattu tuote tuli ajallaan ja oli sellainen, kun oli sovittu. Ei mitään valittamista !!!

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Valko Ky esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/39" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2021
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.