Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Tämä auopurkaamo on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Liikkeen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi kesäkuussa 2018.)

Etusivu: Autopurkamot

Kangasalan Autopurkamo

  • Paikkakunta:
  • Virallinen nimi: Tampereen loistoauto Oy
  • Puhelinnumero: 03 379 1777
  • Osoite: Aakkulantie 48, 36200 Kangasala (Pirkanmaa)
  • Palvelut/huomioitavaa: Purkuosia ja moottoreita. Käytetyt osat, uudet osat, purkuautot.
  • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/kangasalan-autopurkamo
  • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/8
  • Tietoja tarkistettu: kesäkuussa 2018 (2121 päivää sitten)
  • Sivua katsottu: 19065 kertaa

6/2018: Kangalasalan Autopurkamon toiminta vaikuttaa päättyneen. (#)

Kangasalan Autopurkamo on avoinna arkisin kello 8–17 ja lauantaisin 9–13 (paitsi heinäkuussa). Yritys on toiminut vuodesta 1983 lähtien. Se tuo autoja pääasiassa Ruotsista. Yrityksen nettisivuilla on luettelo viimeksi puretuista autoista. Valikoimassa on esimerkiksi Audi A3:n, A4:n ja A6:n tehostettuja hammastankoja, Saab 2.3 i:n moottoreita, autojen ajovaloja, vaihdelaatikkoja, starttimoottoreita ja muuta tekniikkaa.

"Kangasalan Autopurkamo" on saanut pisteet 6,2/10. Se on 10 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Kangasalan Autopurkamosta.

Kusetettu kirjoitti 26. tammikuuta 2015

Tilasin heiltä moottorinohjaus boksin,jossa piti olla toiminta takuu. Eipä toiminut.Eikä ole mitään takuuta..

mää kirjoitti 26. heinäkuuta 2016

http://www.autopurkaamot.com/loistoauto/

Osan etsijä kirjoitti 26. kesäkuuta 2018

On sitten suljettu tämä purkaamo…

Petri kirjoitti 26. kesäkuuta 2018

Oho… Kiitos kun ilmoitit Osan etsijä. Liike on merkitty lopettaneeksi.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Kangasalan Autopurkamo esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/8" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Uudet lisäykset:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2024
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.