Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Etusivu: Autopurkamot

Euro-Teli Oy

 • Paikkakunta:
 • Virallinen nimi: Euro-Teli Oy
 • Puhelinnumero: 09 389 5200
 • Sähköpostiosoite: info@euro-teli.fi
 • Nettisivut: www.euro-teli.fi
 • Osoite: Kytkintie 55, 00770 Helsinki (Uusimaa)
 • Palvelut/huomioitavaa: Raskaan kaluston purkamo, joka on erikoistunut käytettyihin kuorma-, paketti- ja maastoautoihin sekä niiden varaosiin.
 • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/euro-teli-oy
 • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/29
 • Tietoja tarkistettu: tammikuussa 2018 (1407 päivää sitten)
 • Sivua katsottu: 14550 kertaa

Yritys sijaitsee Tattarisuon teollisuusalueella Helsingissä. Se on erikoistunut hyötyajoneuvoihin ja niiden osiin. Varaston valikoima vaihtuu jatkuvasti. Purettuna on sadoittain kuorma-, paketti-, linja- ja maastoautoja. Raskaan kaluston ajoneuvoihin löytyy myös lisävarusteita ja päällirakenteita, kuten umpikoreja, lavoja, nostureita, akselistoja ym.

Puhelinnumero on 09 389 5200 ja faksinumero 09 389 5201.

Euro-Teli ostaa käteisellä hyötyajoneuvoja.

Myynnissä olevia osia, myös renkaita, listataan Nettikoneen tuotesivulla.

"Euro-Teli Oy" on saanut pisteet 6,9/10. Se on 15 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 85 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Euro-Teli.

Pettynyt. kirjoitti 02. huhtikuuta 2015

Letkunpätkä 10cm VW liikkeessä uutena 16€. Euro-Telillä 20 vuotta vanhasta autosta irroitettuna 20€. Tyly kommentti asiakkaalle. VW-liikkeestä tilaamalla olisit joutunut odottamaan. Eli Käytetty osa kalliimpi kuin uusi alkuperäisosa. Tämä kertoo liikkeen asiakaspalvelusta kaiken. En suosiottele, enkä mene toiste.

Pete82 kirjoitti 07. kesäkuuta 2018

Hyvin löytyy osia myös henkilöautoihin. Palvelusta plussaa.

Ticci kirjoitti 31. toukokuuta 2021

Vuosien varrella olen useita kertoja asioinut heillä, aina ollut palvelu hyvää ja hinnat edullisia !

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Euro-Teli Oy esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/29" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2021
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.