Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Etusivu: Autopurkamot

Äänekosken Autopurkaamo

 • Paikkakunta:
 • Virallinen nimi: Kosken Autopurkaamo Oy
 • Puhelinnumero: 0400 588 984
 • Sähköpostiosoite: aanekoskenautopurkaamo@gmail.com
 • Nettisivut: www.koskenautopurkaamo.fi
 • Osoite: Koukkuniemenkatu 12, 44150 Äänekoski (Keski-Suomi)
 • Palvelut/huomioitavaa: Varaosat, purkuautot, romuajoneuvojen vastaanottopiste. Ostaa ja noutaa kolari- ja romuautot sekä rautaromun.
 • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/aanekosken-autopurkaamo
 • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/9
 • Tietoja tarkistettu: syyskuussa 2017 (1471 päivää sitten)
 • Sivua katsottu: 13659 kertaa

Äänekosken Autopurkaamo sijaitsee Koukkuniemen teollisuusalueella. Ajankohtaiset aukiolotiedot löytyvät yrityksen nettisivuilta (sivun alaosassa).

Puhelinnumero on 0400 588 287 (Markku) ja sähköpostiosoite aanekoskenautopurkaamo@gmail.com.

Palvelut

Yritys ottaa vastaan romuajoneuvoja, noutaa ja ostaa kolari- ja romuautoja sekä kaikenlaista rautaromua. Rekisteristä poiston voi tehdä ilmaiseksi. Sitä varten tarvitaan kaikki auton paperit ja henkilötodistus. Yritys tarjoaa myös korjaamopalveluja, tekee katsastusremontit, huollot ja korjaukset sekä osien asennukset.

"Äänekosken Autopurkaamo" on saanut pisteet 7,0/10. Se on 27 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 85 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Äänekosken Autopurkaamosta.

hanski kirjoitti 23. lokakuuta 2016

Reilunkaupan meininki,edulliset osat,maksun sovittelu mahdollisuus .Kaupat syntyy aina !

Petri kirjoitti 23. maaliskuuta 2018

Ei moittimista

Antero kirjoitti 09. tammikuuta 2021

olen 18.12.20 tehnyt kyselyn ja sitten tilauksen, mutta mitään reaktiota en ole saanut. Mahtaako olla toiminnassa, tai sitten sähköpostini ovat autopurkaamolla menneet roskapoistiin. Tilaus on sisällä ja toivoisin toimitusta kuten minulle luvattiin

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Äänekosken Autopurkaamo esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/9" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2021
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.