Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Etusivu: Autopurkamot

Vantaan Auto-osa

 • Paikkakunta:
 • Virallinen nimi: Vantaan Auto-osa Oy
 • Puhelinnumero: 09 872 2727
 • Sähköpostiosoite: vantaanauto-osa@hotmail.com
 • Nettisivut: www.vantaanauto-osa.fi/
 • Osoite: Pyöräkuja 7, 01450 Tuusula (Uusimaa)
 • Palvelut/huomioitavaa: Purettavat autot, renkaat, vanteet, autojen haku.
 • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/vantaan-auto-osa
 • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/27
 • Tietoja tarkistettu: tammikuussa 2018 (1959 päivää sitten)
 • Sivua katsottu: 18118 kertaa

Korsossa sijaitseva Vantaan Auto-osa on autopurkaamo, joka on avoinna m–pe kello 8.30–18 ja lauantaisin 8.30–14. Sunnuntaisin suljettu.

Yritys noutaa kolari- ja romuautoja pääkaupunkiseudulla. Korsossa Tuusulan puolella sijaitsevalla yrityksellä on romuautojen vastaanottopiste. Myynnissä on halpoja käytettyjä autoja.

Puhelinnumerot ovat 09 872 2727 (lankapuhelin) ja 041 517 6664 (matkapuhelin).

"Vantaan Auto-osa" on saanut pisteet 6,4/10. Se on 8 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Vantaan Auto-osasta.

opel zafira kirjoitti 18. joulukuuta 2017

minulla on auto opel zafira voitko tulla hakemaan klo 16,.00 Osoite tarhurintie-5-b maksaako jos tulette hakemaan auton kiitos Nelo

Risto Airikkala kirjoitti 06. toukokuuta 2020

Löytyisikö Rellu Laguna vm 2006 vätävilkkukatkaisinta?
0405000768

Pete kirjoitti 06. toukokuuta 2020

Ainakin Englannin eBaysta löytyy tällainen palikka.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Vantaan Auto-osa esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/27" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2023
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.