Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Etusivu: Autopurkamot

Keminmaan Autojussi

 • Paikkakunta:
 • Virallinen nimi: Keminmaan Autojussi Oy
 • Puhelinnumero: 020 764 1115
 • Sähköpostiosoite: autojussi@autojussi.com
 • Nettisivut: autojussi.com
 • Osoite: Mestarintie 4, 94450 Keminmaa (Lappi)
 • Palvelut/huomioitavaa: Takuupurkamo, varaosahaku, käytetyt varaosat, vaihteistot ja moottorit.
 • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/keminmaan-autojussi
 • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/69
 • Tietoja tarkistettu: tammikuussa 2018 (2349 päivää sitten)
 • Sivua katsottu: 14834 kertaa

Vuonna 1985 toimintansa aloittanut Keminmaan Autojussi Oy on Suomen pohjoisin takuupurkamo. Valtaosa valikoimaan tulevista autojen varaosista on vakuutusyhtiöiltä. Varaosia toimitetaan ympäri maata. Puhelinnumero on 020 764 1115 ja faksinumero 016 280 322.

Valikoimasta löytyy autoihin esimerkiksi renkaita, moottoreita, akseleita, ovia, takaluukkuja, ikkunoita, puskureita, ajovaloja ja takavaloja.

Aukioloajat

 • Ma– kello 8.30–16.30
 • La–su suljettu

"Keminmaan Autojussi" on saanut pisteet 7,1/10. Se on 32 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Keminmaan Autojussista.

Vain Autojussi kirjoitti 19. toukokuuta 2017

Sähköposteihin vastataan viivytellen, osat puretaan virheellisesti ja kun virhe huomataan vasta korjaamolla onkin pakko ostaa uusi osa Autojussin tumpeloinnin takia. Kaiken kruunaa se ettei arvon Autojussi suostu ottamaan myymäänsä romua takaisin. Vanha sanonta pitää paikkansa, kun saat sopuhintaan tulee hipu sontaa ja kun valitset autojussin saat saman pussiin.

Autojussi oy kirjoitti 02. kesäkuuta 2017

Arvoisa asiakkamme, joka itsekin yrittäjänä toimii, luulisi tietävän että reklamointiaika on 14
vrk. Hän kuitenkin teki sen vasta 7 kuukautta ostosta. Tämä oli syy miksi ei otettu “romua” takaisin. Tehostimen pumppu jonka hän tilasi, oli erilainen (ei väärin purettu) . Olisimme lähettäneet tarvitsemansa osan hänelle mutta tämä ei hänelle sopinut.
Lisäksi millainen korjaamo “pakottaa” asiakkaan ostamaan uuden osan?

Sähköposteihin vastaamme arkipäivänä yleensä saman päivän aikana, useimmiten kuitenkin tunnin sisällä. Asiakkaan lähettämässä ainoassa sähköpostissa ei ollut kysymystä, joten siihen emme vastanneet.

Asioilla tapana olla aina kaksi puolta.

Remppaukko kirjoitti 10. heinäkuuta 2017

Täyttä romua kaikki mitä tuolla on. Ei jatkoon.

Tyytyväinen kirjoitti 07. marraskuuta 2017

Hyvä palvelu ja osat ovat juuri sitä mitä pitikin

Pettynyt kirjoitti 29. kesäkuuta 2018

Muutaman kerran asioinut kyseisessä puljussa ja kertaakaan osat ei olleet laatuluokan mukaisessa kunnossa. Varaosahaku.fi sivulta löytyy selvät ”ohjeet” missä kunnossa esimerkiksi A2 laatuluokan oven pitää olla.

Erittäin pettynyt.. kirjoitti 18. syyskuuta 2018

Tilasin laturin autoon ja lähettivät täysin eri laturin minkä tilasin, vuosiluvut ja tuotenumero ei täsmännyt ja kiinnikkeet oli täysin erit, oli vieläpä täysin luokattomassa kunnossa. onneksi screenshottasin kuvan tilauksesta, vielä en tiedä mitä aikovat kun eivät oo meiliin vastanneet, kai nuo ajatteli että kusetetaan nyt muijaa oikein huolella

Erittäin pettynyt.. kirjoitti 19. syyskuuta 2018

Ehkä hieman kärkkäästi lähdin kommentoimaan, yhteyttä otettu ja oikea tuote olis tulossa samantien, toivoa ainakin sopii, senhän näkee sitten vasta kun sen saa käsiinsä.

kiitollinen kirjoitti 03. kesäkuuta 2019

Jokaikinen osa mitä tuolta olen tilannut, on ollut juuri sellaista mitä on tilattu. 10 pistettä!

Ei Vanhalla Parane. kirjoitti 25. helmikuuta 2020

Kysyppä ensin uuden hintaa.Voipi olla,että tuolla pikkusen halvempi.Uusi on uusi ,ja palautus/vaihto aina mahdollinen!!

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Keminmaan Autojussi esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/69" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Uudet lisäykset:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2024
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.