Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Etusivu: Autopurkamot

Purkaamo Auto-Osix

 • Paikkakunta:
 • Virallinen nimi: Purkaamo Auto-Osix Oy
 • Puhelinnumero: 040 484 9255
 • Sähköpostiosoite: purkaamo@auto-osix.fi
 • Nettisivut: auto-osix.net
 • Osoite: Ruponkuja 2, 44800 Pihtipudas (Keski-Suomi)
 • Palvelut/huomioitavaa: Romuautojen vastaanottopiste. Romutodistus autolle. Varaosat, puretut autot, kierrätys ja romunkeräys, hinauspalvelu.
 • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/purkaamo-auto-osix
 • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/21
 • Tietoja tarkistettu: marraskuussa 2016 (2709 päivää sitten)
 • Sivua katsottu: 7323 kertaa

Vuonna 1991 toimintansa aloittanut yleispurkamo purkaa henkilö-, paketti- ja maastoautoja. Autoja hankitaan esimerkiksi vakuutusyhtiöiltä ja moottoreja sekä vaihteistoja jonkin verran ulkomailta.

Varaosia kyetään toimittamaan ympäri Suomen Matkahuollon, Postin, Transpointin ja Kiitolinjan kautta.

Avoinna ma–pe kello 8–17 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu.

Puhelinnumero varaosa-asioissa on 040 484 9255 ja hinauspalvelua tarvittaessa numero on 0400 687 364.

"Purkaamo Auto-Osix" on saanut pisteet 6,4/10. Se on 8 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Purkaamo Auto-Osixista.

Paja hemmo kirjoitti 14. maaliskuuta 2017

Huijareiden keidas..

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Purkaamo Auto-Osix esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/21" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Uudet lisäykset:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2024
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.