Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Etusivu: Autopurkamot

Uudenmaan Autopurku

  • Paikkakunta:
  • Virallinen nimi: Uudenmaan Autopurku Oy
  • Puhelinnumero: 019 524 5242
  • Sähköpostiosoite: autopurku@gmail.com
  • Osoite: Ritamäentie 30, 06100 Porvoo (Uusimaa)
  • Palvelut/huomioitavaa: Talviaikaan avoinna vain sopimuksen mukaan. Autopurkaamo sijaitsee Porvoossa, kaatopaikan kupeessa.
  • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/uudenmaan-autopurku
  • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/74
  • Tietoja tarkistettu: heinäkuussa 2017 (1595 päivää sitten)
  • Sivua katsottu: 14895 kertaa

Yritys jatkaa Porvoon Purkuosan toimintaa (omistajanvaihdos tapahtui joulukuussa 2011). Puhelinnumerot ovat 040 183 2191 (matkapuhelin) ja 019 524 5242 (lankapuhelin). Yritys noutaa romuautoja Etelä-Suomen alueella.

Autopurkaamo sijaitsee pari kilometriä Porvoon keskustasta Loviisan suuntaan.

Avoinna ti–to kello 10–17. Suljettu viikonloppuisin ja maanantaisin.

"Uudenmaan Autopurku" on saanut pisteet 5,1/10. Se on 14 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 85 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Uudenmaan Autopurusta.

entinen asiakas kirjoitti 03. syyskuuta 2014

Erittäin huonoa ja asiantuntematonta palvelua,töykeä ja viinanhuuruinen henkilökunta Lisäksi olisi kyllä hienoa jos myytävän osan alkuperä olisi selviö eikä jäisi epäselväksi mistä ja miten osat ovat hankittu,yrittäjän pitäisi muistaa että myös käytetylle osalle pitää antaa kuitti.
En voi suositella kenellekkään itse asioin kyllä muualla jatkossa.

taitaa tavara vaihtaa omistaa isommin pimean aikaa kun ralli on melkoinen T.Naapuri kirjoitti 13. helmikuuta 2015

Yhdyn edelliseen arviointiin,liikkeenharjoittaja on kiero kuin korkkiruuvi.

Osaa ois tarttenut kirjoitti 29. maaliskuuta 2018

Tämä selvä. Taidankin mennä ihan muualle kusetettavaksi

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Uudenmaan Autopurku esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/74" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2021
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.