Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Etusivu: Autopurkamot

Kainuun Auto- ja Varaosa

  • Paikkakunta:
  • Virallinen nimi: Kainuun Auto- ja Varaosa Oy
  • Puhelinnumero: 08 622 307
  • Nettisivut: mannelin.fi
  • Osoite: Tikkapurontie 4, 87250 Kajaani (Kainuu)
  • Palvelut/huomioitavaa: Autopurkaamo, käytetyt varaosat, myös uudet tuulilasit ja hinauspalvelu.
  • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/kainuun-auto-ja-varaosa
  • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/53
  • Tietoja tarkistettu: helmikuussa 2018 (2321 päivää sitten)
  • Sivua katsottu: 23655 kertaa

Kajaanin Heinisuolla sijaitseva autopurkaamo on avoinna ma–pe kello 8–17. Hinauspalvelu päivystää kellon ympäri.

Kainuun Auto- ja Varaosan puhelinnumerot ovat 08 622 307 ja 08 626 303. Faksinumero on 08 626 585. Hinauspalvelun numero on 0400 682 637.

Käytettyjen varaosien kokoelmasta löytyy tavaraa henkilö- ja pakettiautoihin, esimerkiksi moottorit, vaihteistot ja korin osat. Lisäksi yritys asentaa ja myy uusia Pilkingtonin tuulilaseja.

"Kainuun Auto- ja Varaosa" on saanut pisteet 5,3/10. Se on 14 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Kainuun Auto- ja Varaosasta.

veikko nikula kirjoitti 21. tammikuuta 2016

Hyvä saanti varaosien saanti

Jukka kirjoitti 12. marraskuuta 2016

Ehyet osat aina ja kiitettävää palveua jo vuosikymmenien ajan saanu. Suosittelen.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Kainuun Auto- ja Varaosa esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/53" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Uudet lisäykset:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2024
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.