Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Etusivu: Autopurkamot

Autopurkaamo Hyötyosa

Autopurkaamo Hyötyosa Oy toimii Helsingistä käsin. Hyötyosa ostaa ja vastaanottaa romuautoja sekä myy varaosia. Yritys perustettiin vuonna 1979.

"Autopurkaamo Hyötyosa" on saanut pisteet 4,9/10. Se on 15 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 85 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Autopurkaamo Hyötyosasta.

Spidy kirjoitti 20. elokuuta 2015

Numero 09 389 6352 ei ole käytössä, eikä nettisivuja ole.

purkaamot on kultturia kirjoitti 13. lokakuuta 2015

hyötyosa on avattu uudelleen ja numero&paikka toiminnassa, 09 3896352 TOIMII, ostavat ja vastaanottavat romuautoja sekä myyvät varaosia.

Pete kirjoitti 13. lokakuuta 2015

Kiitoksia ilmoituksesta edelliselle kommentoijalle!

jokke kirjoitti 28. marraskuuta 2015

Kymmenien vuosien asiakaskokemus olen tyytyväinen palveluun, toivon että jatkatte samalla tyylillä.

Ostava asiakas kirjoitti 08. helmikuuta 2016

Ihme paja. Ei vastata nettivaraosa kyselyihin eikä soiteta takaisin vaikka luvataan.
Ei ilmeisesti kaupanteko kiinnosta.
Onneksi on muitakin vaihtoehtoja.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Autopurkaamo Hyötyosa esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/56" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2020
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.