Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Etusivu: Autopurkamot

Kankaanpään Autopurkamo

 • Paikkakunta:
 • Virallinen nimi: Kankaanpään Autopurkamo Oy
 • Puhelinnumero: 02 578 9747
 • Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@purkamo.fi
 • Nettisivut: purkaamo.fi
 • Osoite: Vähänevantie 27, 38700 Kankaanpää (Satakunta)
 • Palvelut/huomioitavaa: Varastosta löytyy uusia ja käytettyjä varaosia. Yritys toimii romuautojen vastaanottopisteenä ja sieltä voi saada romutustodistuksen autolle.
 • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/kankaanpaan-autopurkamo
 • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/79
 • Tietoja tarkistettu: heinäkuussa 2017 (2518 päivää sitten)
 • Sivua katsottu: 13843 kertaa

Etelä-Savosta käsin toimiva Kankaanpään Autopurkamo on avoinna ma–pe kello 8–17. Suljettu viikonloppuisin.

Varaosia voidaan toimittaa nopeasti Matkahuollon, Postin ja Transpointin kautta. Vanhempiin autoihin voidaan myydä varaosia poistohinnoin — kannattaa kysyä tarjousta. Purkuosia löytyy henkilö- ja pakettiautoihin.

"Kankaanpään Autopurkamo" on saanut pisteet 6,1/10. Se on 15 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Kankaanpään Autopurkamosta.

Loukkaantunut kirjoitti 16. heinäkuuta 2014

Todella järkyttävää asiakaspalvelua. Loukkaannuin todella. Ei mitään käytöstapoja

Ahjokivi kirjoitti 15. kesäkuuta 2017

Loistavaa palvelua! Oikeat henkilöt asiakaspalvelussa.

pertti savolainen parkkalinniementie 3 savonlinna puh. 0504902481 kirjoitti 01. heinäkuuta 2017

pelkkää kiitosta teille.sain tarvitsemani osan vectraani koelaudan ilmanohjaimet keskelle.opel vectra c-malli gts 1.8i 16v vm-2005.nyt tarvitsisin myös laitimmaiset ohjaimet ja vaan sen vuoksi että säätö pyörät ovat eri väriset.jos löytyy samanlaisilla kromatuilla renkailla niin ottain samalla nekin , olisivat niinkuin samansävyiset.kokonaisuutena lähettämänne osa ei käynyt ; pyöreät yläkulmat eivät käyneet,vaihdoin vaan varsinaiset suuttimet entiseen.jos laitimmaisissa on sama juttu niin ottakaa huomioon osia etsiessänne.

Autoalan ammattilainen kirjoitti 28. toukokuuta 2019

Myyjät heti asiakaspalvelukoulutukseen. Harvoin sitä saa ihan suoraa v*ttuilua puhelimessa aivan asialliseen kysymykseen. Meillä kyseinen asiakaspalvelija irtisanottaisiin melko rivakasti tällaisten puhelujen ansiosta. Ei jatkoon

Pettynyt asiakas kirjoitti 10. helmikuuta 2020

Autoon tullut ongelmia tuon yrityksen takia ja kun kyselen asiallisesti takuista ja yrityksen toimminnasta tällästen suhteen niin vittuilua ja haukkumista vain tuli huoltopääliköltä

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Kankaanpään Autopurkamo esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/79" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Uudet lisäykset:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2024
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.