Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Etusivu: Autopurkamot

Osatuonti Felke Oy (Hyvinkää)

 • Paikkakunta:
 • Virallinen nimi: Osatuonti Felke Oy
 • Puhelinnumero: 019 460 5400
 • Sähköpostiosoite: hyvinkaa@felke.fi
 • Nettisivut: www.felke.fi/hyvinkaa/
 • Osoite: Muottikatu 5, 05830 Hyvinkää (Uusimaa)
 • Palvelut/huomioitavaa: Yritys ostaa autoja ja toimii romuautojen virallisena vastaanottopisteenä. Myynnissä on käytettyjä henkilö- ja pakettiautojen varaosia.
 • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/osatuonti-felke-oy-hyvinkaa
 • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/66
 • Tietoja tarkistettu: kesäkuussa 2017 (1988 päivää sitten)
 • Sivua katsottu: 9233 kertaa

Osatuonti Felken toimipiste Hyvinkäällä on avoinna ma–pe kello 8.30–17. Suljettu viikonloppuisin.

Varaosia toimitetaan kaikkialle Suomeen Matkahuollon, Transpointin ja Postin kyydissä.

Liike ostaa purettavaksi ja korjattavaksi noin vuotta 2005 uudempia ajoneuvoja. Romuautoja otetaan vastaan ilmaiseksi, ja on syytä muistaa, että joistakin autoista saa paljon käyttökelpoisia varaosia joten niistä voi saada “päivän hinnan”.

"Osatuonti Felke Oy (Hyvinkää)" on saanut pisteet 8,7/10. Se on 45 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 85 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Osatuonti Felkestä.

Vello kirjoitti 09. maaliskuuta 2017

Ei saa yhteyttä, eivät myös ota yhteyttä, siis olkoon mokomat rauhassa minun puolestani

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Osatuonti Felke Oy (Hyvinkää) esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/66" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2022
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.