Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Etusivu: Autopurkamot

Veljekset Mäntykorpi

 • Paikkakunta:
 • Virallinen nimi: Veljekset Mäntykorpi Ky
 • Puhelinnumero: 010 320 1110
 • Sähköpostiosoite: purkaamo@mantykorpi.fi
 • Nettisivut: www.mantykorpi.fi
 • Osoite: Rajaniitynpolku 4, 67600 Kokkola (Keski-Pohjanmaa)
 • Palvelut/huomioitavaa: Myynnissä käytettyjen autojen osia, jotka voi saada Matkahuollon tai Postin kautta. Ostetaan uudempia kolariautoja purettavaksi. Autojen rekisteristä poisto ilmaiseksi.
 • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/veljekset-mantykorpi
 • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/50
 • Tietoja tarkistettu: maaliskuussa 2018 (1364 päivää sitten)
 • Sivua katsottu: 15625 kertaa

Veljekset Mäntykorpi Ky on erikoistunut etenkin Saabien ja Volvojen osien purkamiseen ja myymiseen. Lisäksi yritys on romuautojen vastaanottopiste, ja uudempia romuautoja voidaan ostaa.

Se on avoinna arkisin kello 8.30–16.30. Viikonloppuisin suljettu.

"Veljekset Mäntykorpi" on saanut pisteet 7,6/10. Se on 7 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 85 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Veljekset Mäntykorvesta.

kivi erkki kirjoitti 19. marraskuuta 2015

rehellistä liiketoimintaa 100% luotto.

ostaja itä suomesta kirjoitti 17. helmikuuta 2016

ammattitaitoinen palvelu,jää sellainen olo että asiakasta yritetään auttaa eikä vaan rahastaa

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Veljekset Mäntykorpi esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/50" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2021
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.