Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Alueen Kokkola autopurkaamot

Tällä sivulla listataan Kokkolassa ja sen suunnalla toimipaikkaansa pitävät autopurkaamot.

O. Salo Oy

Kokkolassa sijaitseva O. Salo Oy ottaa vastaan romutettavia autoja, maatalouskoneita ja muuta metalliromua. Myynnissä on purkuosia. Valikoimassa olevia purkuo…

Veljekset Mäntykorpi

Avainsanat: Autopurkaamo Kokkola, Veljekset Mäntykorpi, varaosat, varaosia, autopurkamo, autopurkamot

Veljekset Mäntykorpi Ky on erikoistunut etenkin Saabien ja Volvojen osien purkamiseen ja myymiseen. Lisäksi yritys on romuautojen vastaanottopiste, ja uudempi…

Jänismaan Romu

Konehuolto M. Kippo hankki Jänismaan Romun liiketoiminnan pari vuotta sitten, joten se hoitaa nykyisin Kokkolassa romutustoimintaa.

Romuautoja vastaanottava Jä…

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Uudet lisäykset:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2024
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.