Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Tämä auopurkaamo on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Liikkeen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi helmikuussa 2017.)

Etusivu: Autopurkamot

Jänismaan Romu

  • Paikkakunta:
  • Osoite: Jäniskatu 5, 67800 Kokkola (Keski-Pohjanmaa)
  • Palvelut/huomioitavaa: Auton kierrätys, metalliromun kierrätys, romutustodistus.
  • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/janismaan-romu
  • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/42
  • Tietoja tarkistettu: helmikuussa 2017 (2630 päivää sitten)
  • Sivua katsottu: 14062 kertaa

Konehuolto M. Kippo hankki Jänismaan Romun liiketoiminnan pari vuotta sitten, joten se hoitaa nykyisin Kokkolassa romutustoimintaa.

Romuautoja vastaanottava Jänismaan Romu on autopurkaamo Kokkolassa. Autoja noudetaan maksutta vaikka kotipihasta. Yritys noutaa myös muuta metalliromua. Palvelua tarjotaan yksityisille ihmisille ja yrityksille. Jänismaan Romu toimii Jänismaan teollisuusalueelta käsin. Sieltä voi tiedustella autojen varaosia, kuten moottoreita ja vaihdelaatikoita.

"Jänismaan Romu" on saanut pisteet 7,1/10. Se on 8 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Jänismaan Romusta.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Jänismaan Romu esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/42" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Uudet lisäykset:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2024
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.