Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Etusivu: Autopurkamot

Peipohjan Autovaruste (Kokemäki)

 • Paikkakunta:
 • Virallinen nimi: Peipohjan Autovaruste Ay
 • Puhelinnumero: 02 546 7260
 • Sähköpostiosoite: myynti@autovaruste.com
 • Nettisivut: dlc.fi/~mikasa74/index.html
 • Osoite: Linjatie 2, 32800 Kokemäki (Pirkanmaa)
 • Palvelut/huomioitavaa: Sijaitsee Valtatie 2:n varrella. Purkuvaraosia eri automerkeistä, kuten Audeista, Toyotoista, Renaulteista, Volvoista.
 • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/peipohjan-autovaruste
 • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/31
 • Tietoja tarkistettu: joulukuussa 2017 (2315 päivää sitten)
 • Sivua katsottu: 17700 kertaa

Peipohjan Autovaruste toimii Kokemäellä ja Pirkkalassa. Kokemäen toimipaikka sijaitsee Linjatie 2:ssa ja on avoinna arkisin kello 8–17. Viikonloppuisin suljettu.

Yritys on toiminut yli 30 vuoden ajan yleispurkamona.

"Peipohjan Autovaruste (Kokemäki)" on saanut pisteet 4,9/10. Se on 10 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Peipohjan Autovarusteesta.

En ikinä tilaa kirjoitti 03. heinäkuuta 2018

2 viikkoo saat osaa oottaa joka ei edes toimi. sähköpostia saa laittaa, mut sekin viikon viiveellä tulee jollain koodi kielellä (venäjä viro kreikka ) plus muut. Puhelimella ei saa kiinni.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Peipohjan Autovaruste (Kokemäki) esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/31" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Uudet lisäykset:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2024
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.