Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Etusivu: Autopurkamot

Autopurkaamo Fusti

 • Paikkakunta:
 • Virallinen nimi: Fusti Oy
 • Puhelinnumero: 010 239 0200
 • Sähköpostiosoite: myynti@fusti.fi
 • Nettisivut: fusti.fi
 • Osoite: Hautalantie 16, 33560 Tampere (Pirkanmaa)
 • Palvelut/huomioitavaa: Peltiosia, puskureita, lamppuja, jäähdyttäjiä. Hyväkuntoisia osia Saksta ja Hollannista vuosimallista 1985 alkaen.
 • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/autopurkaamo-fusti
 • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/15
 • Tietoja tarkistettu: maaliskuussa 2017 (2574 päivää sitten)
 • Sivua katsottu: 12614 kertaa

Yritys on erikoistunut henkilöautojen varaosakauppaan. Sillä on varaosien maahantuonnista yli 30 vuoden kokemus. Avoinna ma–pe kello 9–17. Viikonloppuisin suljettu. Autopurkaamon faksinumero on 03 356 3809.

Fustille voi antaa veloituksetta sellaisia ajoneuvoja, jotka halutaan ottaa pois käytöstä. Kun ajoneuvo luovutetaan, tarkistetaan sen rekisteröinti- ja tunnistetiedot. Sitten omistajalle/luovuttajalle annetaan romutustodistus.

Lisäksi Fusti ottaa vastaan metalliromua. Kun romumetallia tuodaan, on syytä olla yhteydessä Fustin asiakaspalveluun, jotta metallit saadaan lajiteltua oikein. Metalliromua voi tuoda arkisin kello 9–17.

"Autopurkaamo Fusti" on saanut pisteet 4,9/10. Se on 19 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Autopurkaamo Fustista.

miekkonen kirjoitti 22. tammikuuta 2014

millaista valikoimaa pitävät varaosien suhteen?

Vilhoo kirjoitti 18. helmikuuta 2014

Soita ja kysy?

nurmmeli kirjoitti 12. toukokuuta 2015

hiacen penkit

Paja hemmo kirjoitti 14. maaliskuuta 2017

Tyhjän saa pyytämättäkin.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Autopurkaamo Fusti esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/15" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Uudet lisäykset:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2024
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.