Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Alueen Tampere autopurkaamot

Tällä sivulla listataan Tampereella ja sen suunnalla toimipaikkaansa pitävät autopurkaamot.

Osamyynti Mattila

Avainsanat: Autopurkaamo, purkamo, Tampere, varaosat

Osamyynti Mattilan puhelinnumerot ovat 03 343 3837 (lankapuhelin) ja 0400 635 231 (matkapuhelin).

Yritys hoitaa varaosakauppaa Tampereelta käsin. Se on Suomen…

Hiasepojat

Avainsanat: Hiasepojat, Hiace, Toyota, Tampere, autopurkaamo, autopurkamot, varaosia

Hiasepojat Oy on nimensä mukaisesti Toyota Hiaceen erikoistunut autopurkaamo. Se toimii Tampereelta käsin. Puhelin- ja faksinumero on 03 343 4320.

Valikoimasta…

Autopurkaamo Fusti

Avainsanat: Purkaamo, varaosa, Fusti, takuupurkamo

Yritys on erikoistunut henkilöautojen varaosakauppaan. Sillä on varaosien maahantuonnista yli 30 vuoden kokemus. Avoinna ma–pe kello 9–17. Viikonloppuisin sul…

Hämeen Autopurkaamo

Avainsanat: Autopurkaamo, varaosat, purkuautot, varaosahaku, osahaku, purkaamo

Vuonna 1946 perustettu Hämeen Autopurkaamo sijaitsee Tampereella. Autopurkamo sijaitsee Vehmaisten kaupunginosassa. Avoinna ma–pe kello 8–16.45. Suljettu viik…

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2021
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.