Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Etusivu: Autopurkamot

Hämeen Autopurkaamo

 • Paikkakunta:
 • Virallinen nimi: Hämeen Autopurkaamo Oy
 • Puhelinnumero: 03 364 5352
 • Sähköpostiosoite: autopurkaamo@hameenautopurkaamo.fi
 • Nettisivut: www.hameenautopurkaamo.fi
 • Osoite: Juvelankatu 10, 33730 Tampere (Pirkanmaa)
 • Palvelut/huomioitavaa: Kolariautojen purkutoiminta ja varaosien maahantuonti. Purkamosta voi tiedustella osaa kuin osaa, myös pikkuosia.
 • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/hameen-autopurkaamo
 • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/5
 • Tietoja tarkistettu: syyskuussa 2017 (1536 päivää sitten)
 • Sivua katsottu: 10070 kertaa

Vuonna 1946 perustettu Hämeen Autopurkaamo sijaitsee Tampereella. Autopurkamo sijaitsee Vehmaisten kaupunginosassa. Avoinna ma–pe kello 8–16.45. Suljettu viikonloppuisin.

Purkuosia löytyy yleisimmistä automerkeistä ja -malleista. Valikoimasta löytyy esimerkiksi niin Renaultia, Toyotaa, Suzukia, Skodaa, Mazdaa, Opelia, Citroenia, Fiatia kuin Fordiakin.

Liikkeestä ostetut varaosat, kuten moottorit ja vaihdelaatikot, sekä ovilasit, voidaan asentaa asiakkaan ajoneuvoon.

"Hämeen Autopurkaamo" on saanut pisteet 5,9/10. Se on 20 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 85 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Hämeen Autopurkaamosta.

JJ kirjoitti 17. toukokuuta 2019

Erinomainen ja nopea palvelu!

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Hämeen Autopurkaamo esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/5" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2021
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.