Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Etusivu: Autopurkamot

Lapin Auto-Osa

 • Paikkakunta:
 • Virallinen nimi: Lapin Auto-Osa Oy
 • Puhelinnumero: 040 537 6121
 • Sähköpostiosoite: juhani.kunnari@auto-osa.com
 • Nettisivut: lapinauto-osa.com
 • Osoite: Nikkarinkuja 12, 96910 Rovaniemi (Lappi)
 • Palvelut/huomioitavaa: Kolarivaurioituneiden henkilö-, paketti- ja maastoautojen purkaminen, koriosien, korjauspeltien ja jäähdyttimien myynti.
 • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/lapin-auto-osa
 • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/46
 • Tietoja tarkistettu: tammikuussa 2018 (2270 päivää sitten)
 • Sivua katsottu: 13287 kertaa

Autopurkaamo on toiminut vuodesta 1997 lähtien. Myynnissä on käytöstä poistetuista ja kolariautoista irroitettuja varaosia. Niitä toimitetaan koko Suomen alueelle.

Puhelinnumerot ovat 040 537 6121 (matkapuhelin) ja 016 310 950 (lankapuhelin).

Liike on avoinna arkisin kello 8–17. Viikonloppuisin suljettu.

"Lapin Auto-Osa" on saanut pisteet 7,3/10. Se on 9 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Lapin Auto-Osasta.

"Rehdit lapinmiehet" kirjoitti 30. maaliskuuta 2017

Varautukaa maksamaan rahdit molempiin suuntiin palauttaessanne osia (yksityiseltä tuplahinta liikkeen sopimushintoihin verrattuna)

Noora kirjoitti 25. heinäkuuta 2017

Nopea ja hyvä palvelu! Asiantuntemus sekä hinnoittelu kohdallaan. Talon tarjoamaa kahviakaan ei ehtinyt kuppiin saada tilauksen ollessa valmis. Kiitos päivän pelastuksesta henkilökunnalle.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Lapin Auto-Osa esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/46" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Uudet lisäykset:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2024
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.