Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Etusivu: Autopurkamot

Osamyynti Mattila

  • Paikkakunta:
  • Puhelinnumero: 03 343 3837
  • Sähköpostiosoite: info@osamyyntimattila.fi
  • Nettisivut: osamyyntimattila.fi/6-Autopurkaamo
  • Osoite: Lehtikatu 10, 33340 Tampere (Pirkanmaa)
  • Palvelut/huomioitavaa: Autopurkaamopalveluista voi tiedustella tarkemmin puhelimitse tai sähköpostitse. Osamyynti Mattila ostaa kolari- ja epäkuntoiset autot.
  • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/osamyynti-mattila
  • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/20
  • Tietoja tarkistettu: toukokuussa 2017 (2593 päivää sitten)
  • Sivua katsottu: 9235 kertaa

Osamyynti Mattilan puhelinnumerot ovat 03 343 3837 (lankapuhelin) ja 0400 635 231 (matkapuhelin).

Yritys hoitaa varaosakauppaa Tampereelta käsin. Se on Suomen Autopurkamoliiton jäsen. Osamyynti Mattila ostaa vastaan käytöstä poistettavia (kolaroituja ja epäkuntoisia) ajoneuvoja. Romuajoneuvot noudetaan lähialueilta veloituksetta.

Valikoimasta löytyy purkuosia esimerkiksi automalleihin Audi A6 2.5 TDI, Renault Trafic 2.0 DCI, Volvo S40 1.6, Vw Polo Variant 1.6, Nissan Almera 2.2 diesel, Fiat Punto 55 1.1, Nissan Kincap 2.5DI.

"Osamyynti Mattila" on saanut pisteet 7,7/10. Se on 6 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Osamyynti Mattilasta.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Osamyynti Mattila esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/20" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Uudet lisäykset:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2024
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.