Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Etusivu: Autopurkamot

Pyhtään autopurkaamo

 • Paikkakunta:
 • Virallinen nimi: Pyhtään autopurkaamo Oy
 • Puhelinnumero: 05 228 4110
 • Sähköpostiosoite: pyhtaan.autopurkaamo@kymp.net
 • Nettisivut: www.pyhtaanautopurkaamo.fi
 • Osoite: Kankitie 13, 48400 Kotka (Kymenlaakso)
 • Palvelut/huomioitavaa: Yritys on erikoistunut henkilö- ja pakettiautojen varaosien kierrätykseen.
 • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/pyhtaan-autopurkaamo
 • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/36
 • Tietoja tarkistettu: lokakuussa 2016 (1918 päivää sitten)
 • Sivua katsottu: 8154 kertaa

Pyhtään autopurkaamon puhelinnumerot ovat 05 228 4110 ja 05 228 4477. Faksinumero on 05 228 4478. Yrityksellä on myös vanhempia ajoneuvoja. Varaosia toimitetaan ympäri maata. Varaosia kyetään tilaamaan ulkomailta Keski-Euroopasta.

Tämä vuonna 1971 perustettu yritys pitää nettisivuillaan purkuluetteloa nuoremmista kierrätykseen tulleista ajoneuvoista. Valikoimassa on myös vanhempia ajoneuvoja, joiden tietoja ei löydy nettisivuilta. Sen takia tiettyä osaa voi olla aiheellista tiedustella soittamalla.

"Pyhtään autopurkaamo" on saanut pisteet 5,4/10. Se on 15 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 85 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Pyhtään autopurkaamosta.

pettynyt kirjoitti 22. syyskuuta 2016

Hinnat on järkyttäviä! Uusia osia saa samoihin hintoihin..

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Pyhtään autopurkaamo esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/36" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2022
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.