Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Etusivu: Autopurkamot

Lahden Takuupurkamo

 • Paikkakunta:
 • Virallinen nimi: Lahden Takuupurkamo Oy
 • Puhelinnumero: 03 787 7310
 • Sähköpostiosoite: lahdentakuupurkamo@phnet.fi
 • Nettisivut: www.lahdentakuupurkamo.fi
 • Osoite: Lintulantie 46, 15700 Lahti (Päijät-Häme)
 • Palvelut/huomioitavaa: Ostopalvelu, noutopalvelu, varaosat, purettavat autot, myytävät autot.
 • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/lahden-takuupurkamo
 • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/54
 • Tietoja tarkistettu: heinäkuussa 2017 (1598 päivää sitten)
 • Sivua katsottu: 8442 kertaa

Yritys ottaa vastaan ja noutaa romuautoja veloituksetta, lisäksi ostaa uudemmat kolariautot ja vialliset autot käteisellä. Myynnissä on varaosia henkilö-, paketti-, maasto- ja pickup-autoihin. Yli 150 euron tilaukset voidaan toimittaa ilman toimituskuluja. Lisäksi osia voidaan toimittaa pakettiautolla nopeasti Lahden-Helsingin alueella.

Autopurkamo on avoinna ma–pe kello 8–17. Viikonloppuisin suljettu.

Lahden Takuupurkamon puhelinnumerot ovat 03 787 7310 ja 03 787 7311. Faksinumero on 03 787 7312.

Autojen osto ja nouto

Lahden Takuupurkamo kertoo ostavansa ehjiä ja vaurioituneita/vikaantuneita henkilö-, paketti ja maastoautoja käteisellä. Ne voidaan noutaa hinausautolla. Ostohetkellä myyjä saa rahat, romutustodistuksen ja kunniakirjan.

"Lahden Takuupurkamo" on saanut pisteet 8,3/10. Se on 6 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 85 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Lahden Takuupurkamosta.

epätietoinen. kirjoitti 14. kesäkuuta 2014

siisti paikka hyvä valikoima autoja.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Lahden Takuupurkamo esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/54" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2021
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.