Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Etusivu: Autopurkamot

Itäosa

 • Paikkakunta:
 • Virallinen nimi: Autoliike Itäosa Oy
 • Puhelinnumero: 015 250 533
 • Sähköpostiosoite: autopurkaamoitaosa@hotmail.com
 • Nettisivut: www.itaosa.fi
 • Osoite: Ahertajantie 14, 57230 Savonlinna (Etelä-Savo)
 • Palvelut/huomioitavaa: Autojen purku, varaosien myynti, myynnissä uusia tuulilaseja, korin osia peltisepille, romuajoneuvojen noutopalvelu.
 • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/itaosa
 • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/44
 • Tietoja tarkistettu: elokuussa 2017 (1576 päivää sitten)
 • Sivua katsottu: 10494 kertaa

Autopurkaamo Itäosa Oy toimii Savonlinnasta käsin ja on avoinna arkisin kello 8–17. Yritys aloitti toimintansa vuonna 1989. Se toimii pääasiassa Savonlinnan seudulla, mutta toimittaa varaosia myös Matkahuollon ja Postin välityksellä ympäri Suomea.

Jalometallien vastaanotto tapahtuu osoitteessa Tuottajantie 11, 57230 Savonlinna.

"Itäosa" on saanut pisteet 6,7/10. Se on 14 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 85 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Itäosasta.

vnaumov1@hotmail.com kirjoitti 05. heinäkuuta 2017

saanko teiltä Mersun-124 mootorin suunitelija vdo mse 0135451132(04)

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Itäosa esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/44" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2021
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.