Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Etusivu: Autopurkamot

Autopurkaamo E. Kärnä

Tämä yli 50 vuoden ajan kokemusta kerännyt autopurkaamo toimii Joensuun Niittylahdesta käsin. Se on avoinna ma–pe kello 8–17. Suljettu viikonloppuisin.

Matkapuhelimen numero on 0400 678 663.

Varaosia löytyy laajasti niin henkilö- kuin pakettiautoihinkin. Myös romuautojen noutopalvelu.

"Autopurkaamo E. Kärnä" on saanut pisteet 7,2/10. Se on 20 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Autopurkaamo E. Kärnästä.

elmeri kirjoitti 23. huhtikuuta 2014

huippupurkaamo ihan paras! kärnästä ostan kaikki!omistan myös osakkeita!kärnä on jumala!

Jammu kirjoitti 27. lokakuuta 2015

Tulin Kouvolasta hakemaan osia kun en lähempää saanut, tai olisin saanut mutta ilman palvelua ja kalliimmalla.

ET kirjoitti 08. huhtikuuta 2016

Erinomainen!
Hyvä ja ystävällinen palvelu eikä hinnat päätä huimaa!

mika75 kirjoitti 03. maaliskuuta 2017

erin omainen hyvä palvelu halvat osat verrattuna karjalan purkupoikiin olin jako tukkia vailla niin ei purkupojat myyneet sitä ois pitänyt ostaa koko moottori hintaan 800 e

Iso sonni kirjoitti 04. marraskuuta 2019

Myyvät Karjalaisessa ”runsaasti käytettyjä renkaita”. Kannattaisikohan muuttaa sanamuotoa.Minä en ainakaan osta runsaasti käytettyjä. En tosin käytettyjä muutenkaan.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Autopurkaamo E. Kärnä esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/43" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Uudet lisäykset:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2024
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.