Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Etusivu: Autopurkamot

Malmin Valio-osa

 • Paikkakunta:
 • Virallinen nimi: A & A Autopurkaamo Malmin Valio-osa Oy
 • Puhelinnumero: 09 389 6600
 • Sähköpostiosoite: valio-osa@elisanet.fi
 • Nettisivut: www.autopurkaamohelsinki.fi
 • Osoite: Kytkintie 2, 00770 Helsinki (Uusimaa)
 • Palvelut/huomioitavaa: Myytävät autot, purettavat autot, varaosat, varaosakysely, renkaat ja vanteet.
 • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/malmin-valio-osa
 • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/25
 • Tietoja tarkistettu: syyskuussa 2017 (1548 päivää sitten)
 • Sivua katsottu: 12116 kertaa

Malmin Valio-osa Oy toimii Helsingistä käsin sekä autopurkaamona että varaosaliikkeenä. Yritys ostaa ehjiä autoja ja kolaroituja sekä epäkuntoisia autoja käteisellä. Myynnissä on varaosia, renkaita ja vanteita. Yritys palvelee koko pääkaupunkiseudun alueella.

Jotakin tiettyä varaosaa kannattaa kysyä yrityksen nettisivuilla sijaitsevalla varaosakyselylomakkeella, johon tarvitaan ajoneuvon merkin ja vuosimallin lisäksi mahdollisesti mm. moottorikoko, ovien kappalemäärä, ja tietysti mitä osia haetaan, sekä omat yhteystiedot.

"Malmin Valio-osa" on saanut pisteet 6,9/10. Se on 15 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 85 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Malmin Valio-osasta.

JMT kirjoitti 27. toukokuuta 2016

Asiakkaaseen suhtauduttiin sangen ystävällisesti ja palvelualttiisti, mikä ei usein tällaisissa nyrkkipajoissa ole päällimmäisimpänä ilmeneviä toiminnan piirteitä. Apua löytyi ja annettiin.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Malmin Valio-osa esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/25" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2021
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.