Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Etusivu: Autopurkamot

Turun Varaosatori-TVT

 • Paikkakunta:
 • Virallinen nimi: Ilpo Peltonen OY / Autopurkaamo Turun Varaosatori-TVT
 • Puhelinnumero: 02 230 6998
 • Sähköpostiosoite: purkuosat@gmail.com
 • Nettisivut: www.purkuautot.fi
 • Osoite: Autoilijankatu 20, 20780 Kaarina (Varsinais-Suomi)
 • Palvelut/huomioitavaa: Purkuosat, uudet osat, kierrätys, purussa olevat autot.
 • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/turun-varaosatori-tvt
 • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/41
 • Tietoja tarkistettu: helmikuussa 2018 (1916 päivää sitten)
 • Sivua katsottu: 17458 kertaa

Autopurkaamon nettisivuilla on hakukone, jolla voi hakea suoraan varastosta löytyviä autojen varaosia merkin, mallin ja/tai varaosan nimen perusteella. Yrityksen toimittamissa tuotteissa on kolmen kuukauden takuu siltä varalta jos tuote on epäsopiva myyjän toimesta tai tuote on rikki.

Liike on avoinna ma–pe kello 8–17 ja lauantaisin 9–12 (kesälauantaisin suljettu).

"Turun Varaosatori-TVT" on saanut pisteet 6,2/10. Se on 15 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Turun Varaosatori-TVT:stä.

ople zafira kirjoitti 26. marraskuuta 2014

ilmamäärämittari 1.8 2000vuosmalli

purkuautot.fi kirjoitti 26. helmikuuta 2018

autoilijankatu 20 , 20780 kaarina

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Turun Varaosatori-TVT esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/41" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2023
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.