Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Etusivu: Autopurkamot

Vammalan Osamyynti

 • Paikkakunta:
 • Virallinen nimi: Vammalan Osamyynti Oy
 • Puhelinnumero: 03 514 1766
 • Sähköpostiosoite: jorma.ahtee@osamyynti.com
 • Nettisivut: www.osamyynti.com
 • Osoite: Pääkkösentie 12, 38200 Vammala, Sastamala (Pirkanmaa)
 • Palvelut/huomioitavaa: Erikoistunut moottoreihin, vaihteistoihin ja uudempien autojen peltiosiin. Varaosia hankitaan suoraan Euroopasta ilman välikäsiä.
 • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/vammalan-osamyynti
 • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/26
 • Tietoja tarkistettu: elokuussa 2017 (2100 päivää sitten)
 • Sivua katsottu: 13165 kertaa

Vammalasta, nykyisestä Sastamalasta, käsin toimiva Vammalan Osamyynti Oy on toiminut vuodesta 1980 asti. Se sijaitsee Turku–Tampere tien varrella ja on Takuupurkamo-ketjun jäsenliike.

Toimipaikka on avoinna ma–pe kello 8–17. Viikonloppuisin suljettu.

Puhelinnumerot ovat 03 514 1766 sekä 03 514 3478. Faksinumero on 03 511 5145.

Yrityksen erikoisalaa ovat moottorit, vaihteistot ja uudempien autojen peltiosat. Uusia tarvikevaraosia voidaan tilata ilman välikäsiä Euroopasta.

"Vammalan Osamyynti" on saanut pisteet 9,0/10. Se on 27 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Vammalan Osamyynnistä.

Jussi kirjoitti 08. kesäkuuta 2015

hyvät 9 pistettä

Kennet kirjoitti 18. lokakuuta 2016

En pysty lähettämään teille sähköpostii. Tulee aina bumerangina takas ja sanoo että ei pysty lähetää sitä. kennyq22@hotmail.com

Pertti L. kirjoitti 27. huhtikuuta 2017

Tosi hyvä ja osaava meininki. Sain mitä tarvitsin.
10 pistettä

Suosittelen kirjoitti 03. huhtikuuta 2019

hyvää palvelua

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Vammalan Osamyynti esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/26" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2023
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.