Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Etusivu: Autopurkamot

Autopalsta

 • Paikkakunta:
 • Virallinen nimi: Autopalsta Oy
 • Puhelinnumero: 02 677 0291
 • Sähköpostiosoite: info@autopalsta.com
 • Nettisivut: www.autopalsta.com
 • Osoite: Söörmarkuntie 40, 29570 Söörmarkku, Pori (Satakunta)
 • Palvelut/huomioitavaa: Romutustodistus, varaosat, hinauspalvelut, uudet varaosat ja käytetyt varaosat.
 • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/autopalsta
 • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/72
 • Tietoja tarkistettu: joulukuussa 2017 (1010 päivää sitten)
 • Sivua katsottu: 14186 kertaa

Autopalsta toimii Söörmarkusta käsin. Myynnissä on uusia ja käytettyjä varaosia. Se on avoinna ma–pe kello 8.30–17 ja lauantaisin 9–12. Suljettu sunnuntaisin. Suljettu myös kesälauantaisin (4.6.–20.8.).

Muut palvelut

Vuonna 1969 toimintansa aloittanut Autopalsta Oy vastaanottaa ja esikäsittelee romuajoneuvoja, sekä myy uusien ja käytettyjen henkilö-, paketti- ja maastoautojen varaosia. Palveluihin kuuluu myös hinauspalvelu 24 kellon ympäri. Hinauspalvelun numero on 0400 209 209.

Faksinumero on 02 677 0091.

"Autopalsta" on saanut pisteet 4,7/10. Se on 17 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 85 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Autopalstasta.

ilkka3@dnainternet.net kirjoitti 10. toukokuuta 2017

Toyota corolla verso 2002 etupuskuri löytyykään

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Autopalsta esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/72" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2020
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.