Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Etusivu: Autopurkamot

Autopurkaamo J. Koskela Ky

 • Paikkakunta:
 • Virallinen nimi: Autopurkaamo J. Koskela
 • Puhelinnumero: 08 422 400
 • Sähköpostiosoite: toimisto@koskelanpurkaamo.com
 • Nettisivut: www.koskelanpurkaamo.com
 • Osoite: Vähäkankaantie, 84100 Ylivieska (Pohjois-Pohjanmaa)
 • Palvelut/huomioitavaa: Varaosat, tuulilasit, myyntiautot. Ostetaan autoja purettavaksi. Autokierrätyksen virallinen vastaanottopiste.
 • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/autopurkaamo-ja-korjaamo-a-koskela
 • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/13
 • Tietoja tarkistettu: syyskuussa 2016 (1900 päivää sitten)
 • Sivua katsottu: 8234 kertaa

Autopurkaamo J. Koskela Ky sijaitsee Ylivieskassa. Purkaamo on avoinna ma–pe kello 8–17 ja lauantaisin sopimuksen mukaan. Sunnuntaisin suljettu. Varaosia löytyy useista eri automerkeistä. Yritys purkaa vuosittain noin 100 autoa. Alla näkyvä karttakuva on suuntaa antava.

"Autopurkaamo J. Koskela Ky" on saanut pisteet 6,4/10. Se on 12 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 85 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Autopurkaamo ja korjaamo A. Koskelasta.

Kyselijä kirjoitti 16. joulukuuta 2013

Vieläkö tämä on toiminnassa?

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Autopurkaamo J. Koskela Ky esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/13" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2021
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.