Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Etusivu: Autopurkamot

Ahtialan Autopurkamo

 • Paikkakunta:
 • Virallinen nimi: Ahtialan Autopurkamo Oy
 • Puhelinnumero: 03 756 5244
 • Sähköpostiosoite: purkaamo@phnet.fi
 • Nettisivut: www.autopurkaamo.net
 • Osoite: Mustapuronkatu 31, 15300 Lahti (Päijät-Häme)
 • Palvelut/huomioitavaa: Paketti- ja henkilöautojen purkaamo. Myynnissä uusia ja käytettyjä autojen varaosia 25 vuoden kokemuksella.
 • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/ahtialan-autopurkamo
 • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/51
 • Tietoja tarkistettu: joulukuussa 2017 (1447 päivää sitten)
 • Sivua katsottu: 8800 kertaa

Lahdesta käsin toimiva Ahtialan Autopurkamo, jolla on henkilö- ja pakettiautojen purkamisesta yli 25 vuoden kokemus, on avoinna ma–pe kello 9–17. Viikonloppuisin suljettu.

Yritys palvelee sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä koko Suomessa.

Tämä autopurkamo on romuautojen vastaanottopiste, ja yritys myös kirjoittaa romutustodistuksia. Yritys myös noutaa romuautoja lähiseuduilta.

"Ahtialan Autopurkamo" on saanut pisteet 6,2/10. Se on 14 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 85 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Ahtialan Autopurkamosta.

leureo kirjoitti 26. heinäkuuta 2018

Ensimmäinen autopurkamo elämäni aikana joka veloittaa osan purkamiseen mennystä ajasta – esim 5 euron osa + purkamon ilmoittama? työaika 2-5 tuntia – osalle hintaa äkkiä 55 euroa. Asioin vastedes jossain muualla.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Ahtialan Autopurkamo esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/51" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2021
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.