Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Etusivu: Autopurkamot

KN-Purku

  • Paikkakunta:
  • Virallinen nimi: KN-Purku
  • Puhelinnumero: 040 760 6269
  • Nettisivut: www.kn-purku.fi
  • Osoite: Isopalontie 15, 29250 Nakkila (Satakunta)
  • Palvelut/huomioitavaa: Varaosia voidaan toimittaa postitse tai Matkahuollon välityksellä. Myynnissä on myös autoja ja mopoja.
  • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/kn-purku
  • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/62
  • Tietoja tarkistettu: joulukuussa 2013 (2906 päivää sitten)
  • Sivua katsottu: 8297 kertaa

KN-Purku pitää valioimassaan runsaasti eri automerkkien varaosia. Myynnissä on myös airbageja, iskaritolppia, umpioita ja peltiosia. Varaosia voi tiedustella soittamalla tai vierailemalla yrityksen Nettivaraosa-sivulla.

"KN-Purku" on saanut pisteet 5,5/10. Se on 13 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 85 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on KN-Purusta.

joppe kirjoitti 24. toukokuuta 2017

hyvä palvelu ja hinnat kohdallaan

pena kirjoitti 29. tammikuuta 2018

hinnat todella edulliset ja palvelu ystävällistä

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon KN-Purku esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/62" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2021
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.