Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Etusivu: Autopurkamot

Autopurkaamo Romu-Arska

  • Paikkakunta:
  • Puhelinnumero: 0400 763 514
  • Nettisivut: www.romuarska.com
  • Osoite: Puskanperäntie 4, 61980 Päntäne, Kauhajoki (Etelä-Pohjanmaa)
  • Palvelut/huomioitavaa: Purkuautot ja myyntiautot, käytetyt ja uudet varaosat, jenkit ja erikoisuudet, renkaat ja vanteet. Ostetaan katalysaattoreita.
  • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/autopurkaamo-romu-arska
  • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/12
  • Tietoja tarkistettu: kesäkuussa 2016 (1922 päivää sitten)
  • Sivua katsottu: 7554 kertaa

Ennen Autopurkaamo Romu-Arskassa käymistä kannattaa puhelimella soittaa ja varmistaa, että yrittäjä on paikalla. Osia voidaan toimittaa joko postiennakkona tai Matkahuollon välityksellä, myös muilla rahtipalveluilla sopimuksen mukaan.

"Autopurkaamo Romu-Arska" on saanut pisteet 5,8/10. Se on 5 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 85 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Autopurkaamo Romu-Arskasta.

Seinäjoki kirjoitti 07. helmikuuta 2017

Vielä löytyi vanhanajan autopurkaamo jossa osataan tehdä kauppaa!

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Autopurkaamo Romu-Arska esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/12" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2021
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.