Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Etusivu: Autopurkamot

Osa-Tattis

 • Paikkakunta:
 • Virallinen nimi: Auton varaosat, käytetyt autot, renkaat, kolariautot, romuautot, huolto, autohajottamo.
 • Puhelinnumero: 0400 903 330
 • Sähköpostiosoite: osa-tattis@osa-tattis.fi
 • Nettisivut: www.osa-tattis.fi
 • Osoite: Rattitie 1 C, 00770 Helsinki (Uusimaa)
 • Palvelut/huomioitavaa: Yritys toimii Helsingin Tattarisuolta käsin
 • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/osa-tattis
 • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/30
 • Tietoja tarkistettu: tammikuussa 2018 (1460 päivää sitten)
 • Sivua katsottu: 11341 kertaa

Tattarisuolla sijaitseva Osa-Tattis on autoromuttamo ja -purkamo Helsingissä. Yritys purkaa romutettavia autoja, ottaa niistä toimivat osat talteen ja myy niitä eteenpäin. Autoja myös romutetaan tarpeen mukaan. Lisäksi Osa-Tattis ostaa autoja ja noutaa kolari- ja romuautot pääkaupunkiseudulla.

Avoinna ma–pe kello 10–17 ja lauantaisin 11–15. Sunnuntaisin suljettu.

"Osa-Tattis" on saanut pisteet 6,1/10. Se on 14 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 85 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Osa-Tattiksesta.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Osa-Tattis esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/30" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2022
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.