Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Etusivu: Autopurkamot

Auto-Lehtinen

 • Paikkakunta:
 • Virallinen nimi: Auto-Lehtinen Oy
 • Puhelinnumero: 02 721 7700
 • Sähköpostiosoite: myynti@auto-lehtinen.fi
 • Nettisivut: www.auto-lehtinen.fi
 • Osoite: Helsingintie 595, 25130 Muurla, Salo (Varsinais-Suomi)
 • Palvelut/huomioitavaa: Osahaku, purettavat autot, löytötori, romuajoneuvot, varaosakysely.
 • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/auto-lehtinen
 • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/22
 • Tietoja tarkistettu: elokuussa 2017 (1562 päivää sitten)
 • Sivua katsottu: 11471 kertaa

Auto-Lehtinen toimii Salossa Valtatie 110:n varrella viisi kilometriä Salosta Helsinkiin päin. Yritys on ensimmäisiä Suomeen perustettuja autopurkamoja. Avoinna ma–pe kello 8–16.30. Viikonloppuisin suljettu.

Yritys toimii romuautojen vastaanottopisteestä: sieltä käsin saa romutustodistuksen sekä rekisteristä poiston. Kun ajoneuvo on poistettu rekisteristä, katkeavat ajoneuvon käyttö-, dieselvero- ja vakuutusmaksut.

Yrityksen nettisivuilla on luettelo purkuun tulleista ajoneuvoista. Ne on ryhmitelty tyypin mukaan, eli sieltä löytyy pakettiautoja, maastureita, henkilöautoja sekä mopoja ja moottoripyöriä ryhmiteltyinä. Lisäksi Auto-Lehtisen nettisivuilla on Löytötori, josta voi löytää esimerkiksi ovia, vaihteistoja ja muita yksittäiskappaleita/pieniä eriä.

Faksinumero on 02 721 7711.

"Auto-Lehtinen" on saanut pisteet 6,9/10. Se on 14 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 85 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Auto-Lehtisestä.

repa 46 kirjoitti 03. syyskuuta 2020

en voi parasta pistettä antaa,kun teillä on vaan faksin numero tässä.eihän semmosia enää missään oo

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Auto-Lehtinen esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/22" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2021
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.