Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Etusivu: Autopurkamot

Auto-osakierrätys Erikssons

 • Paikkakunta:
 • Virallinen nimi: Auto-osa Kierrätys Eriksson Ay
 • Puhelinnumero: 06 789 8500
 • Sähköpostiosoite: info@erikssons.fi
 • Nettisivut: erikssons.fi
 • Osoite: Åsbackantie 194, 68810 Ala-Ähtävä (Satakunta)
 • Palvelut/huomioitavaa: Pihalla on noin 1000 autoa. Varaosien varastossa on tuhansia uusia ja käytettyjä varaosia useimpiin automerkkeihin.
 • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/auto-osakierratys-eriksson
 • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/71
 • Tietoja tarkistettu: maaliskuussa 2018 (2228 päivää sitten)
 • Sivua katsottu: 30635 kertaa

Pedersören kunnassa, Ala-Ähtävällä (Ytteresse), sijaitseva Auto-Osakierrätys on avoinna ma–pe kello 8–17. Viikonloppuisin suljettu.

Lisäksi Erikssonsilla on Pietarsaaressa liike, josta löytyy mm. auto- ja korjausmaaleja. Pietarsaaren liike on avoinna arkisin 9–17 ja lauantaisin 9–13. Sunnuntaisin suljettu.

Varaosat

Vuonna 1985 perustetulla Erikssonsilla on yksi Suomen nykyaikaisimmista autopurkamolaitoksista. Kaikki varaosat löytyvät tietokoneelta. Varaosia voi hakea esimerkiksi osoitteessa www.osakierratys.fi sijaitsevan nettipalvelun avulla. Tavaraa löytyy useisiin automerkkeihin ja malleihin, myös moottoripyöriin ja -kelkkoihin sekä kuorma-autoihin.

Hinaus

Muiden palveluiden lisäksi Hinaus Erikssons toimii koko Suomen alueella, joskin keskittyy Pietarsaaren ja Kokkolan seutuun. Hinauspäivystyksen puhelinnumero on kellon ympäri 040 056 1656. Tyypillisesti autovakuutus kattaa hinaus- ja kuljetuskulut lähimpään korjaamoon.

"Auto-osakierrätys Erikssons" on saanut pisteet 6,6/10. Se on 25 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Auto-osakierrätys Erikssonista.

Kari Karkaus kirjoitti 15. syyskuuta 2016

Loistavaa palvelua. Suosittelen!

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Auto-osakierrätys Erikssons esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/71" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Uudet lisäykset:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2024
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.