Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Etusivu: Autopurkamot

Oili Jalonen Oy

 • Paikkakunta:
 • Virallinen nimi: Oili Jalonen Oy
 • Puhelinnumero: 044 080 0123
 • Sähköpostiosoite: oilijalonen@oilijalonen.fi
 • Nettisivut: www.oilijalonen.fi/autopurkaamo
 • Osoite: Jalosenkuja 6, 20460 Turku (Varsinais-Suomi)
 • Palvelut/huomioitavaa: Hinauspalvelu ja autopurkaamo. Yritys hoitaa myös apukäynnistykset, ovien avaukset, tielle nostot, ja korjaamolle kuljetukset.
 • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/oili-jalonen-oy
 • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/49
 • Tietoja tarkistettu: maaliskuussa 2018 (1370 päivää sitten)
 • Sivua katsottu: 14027 kertaa

Varaosamyynnin ja autokierrätyksen puhelinnumero on 044 080 0123. Autokuljetuksen puhelinnumero on 044 080 0133.

Liike on avoinna ma–to kello 8–18, perjantaisin 8–17 ja lauantaisin 9.30–15. Sunnuntaisin suljettu. Navigaattoriin kannattaa laittaa osoitteeksi Tekkalantie 6, 20460 Turku.

Yritys tarjoaa ekologisuudesta kiinnostuneille asiakkaille mahdollisuuden saada Viherosia ajoneuvoonsa. Viherosa on kierrätykseen noudetusta autosta purettu varaosa, jolla säästetään kukkaroa ja luonnonvaroja.

Harvinaisia varaosia voidaan tilata Ruotsista.

Yritys tiedottaa: Omatoiminen osien purkaminen on yksityishenkilöiden osalta lopetettu.

"Oili Jalonen Oy" on saanut pisteet 7,8/10. Se on 17 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 85 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Oili Jalonen Oy:stä.

asiakas kirjoitti 15. syyskuuta 2015

Epäjärjestys oli silmiin pistävää!
Ei voinut oikein osia tai renkaita katsoa, koska kaikki oli hujan hajan.
Esimerkiksi Noormarkussa Porin rajalla on autopurkaamo Autopalsta, jossa on järjestys renkaat on pinkassa samoin lamput ja on merkitty mihin autoon ne kuuluu.
Joensuussa on Purkupojilla hyvä järjestys osissa ja siellä myydään uutta ja vanhaa osaa ja rengasta on myös samassa autokorjaamo ja palvelu on täysi kymppi.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Oili Jalonen Oy esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/49" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2021
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.