Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Etusivu: Autopurkamot

Autopurkamo E. Heikkilä

  • Paikkakunta:
  • Virallinen nimi: Autopurkamo E. Heikkilä Oy
  • Puhelinnumero: 050 561 9290
  • Nettisivut: autopurkamoheikkila.fi
  • Osoite: Paimelanraitti 50, 17120 Paimela (Päijät-Häme)
  • Palvelut/huomioitavaa: Yritys purkaa raskaan kaluston ajoneuvoja (kuorma-autoja ja busseja esimerkiksi). Varaosia on saatavilla raskaan kalustan ajoneuvoihin.
  • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/autopurkamo-e-heikkila
  • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/60
  • Tietoja tarkistettu: kesäkuussa 2017 (2483 päivää sitten)
  • Sivua katsottu: 10158 kertaa

Yli 30 vuoden ajan toiminut Autopurkamo E. Heikkilä järjestää varaosat ja tarjoaa purkupalvelut Volvosta Scaniaan. Heikkilä purkaa raskaan kaluston ajoneuvoja.

Puhelinnumerot ovat 050 561 9290 (Erkki Heikkilä) ja 050 586 2942 (Iiro Heikkilä).

"Autopurkamo E. Heikkilä" on saanut pisteet 8,8/10. Se on 5 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Autopurkamo E. Heikkilästä.

Leif kirjoitti 19. helmikuuta 2020

Asiallinen ja luotettava firma. Puheet pitää. Yli 20 v. kauppasuhteet.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Autopurkamo E. Heikkilä esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/60" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Uudet lisäykset:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2024
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.