Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Etusivu: Autopurkamot

Backfältin Autopurkaamo

  • Paikkakunta:
  • Puhelinnumero: 040 733 2493
  • Sähköpostiosoite: info@backfalt.fi
  • Nettisivut: www.backfalt.fi
  • Osoite: Varsikuja, 68410 Alaveteli, Kruunupyy (Pohjanmaa)
  • Palvelut/huomioitavaa: Autopurkaamo on purkanut tuhansia henkilöautoja, lähinnä Vlvoja. Purettavia autoja tuodaan ulkomailta. Osissa ei esiinny yleensä ruostetta.
  • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/backfaltin-autopurkaamo
  • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/4
  • Tietoja tarkistettu: helmikuussa 2015 (2479 päivää sitten)
  • Sivua katsottu: 6135 kertaa

Backfältin Autopurkaamo (Backfälts Bildemontering) sijaitsee Alavetelissä. Puhelinnumerot ovat 040 733 2493 ja 040 769 4493. Varaosia toimitetaan pääasiassa Matkahuollon, Itellan ja Kiitolinjan kautta. Esittelysivun alla näkyvä karttakuva on suuntaa-antava.

"Backfältin Autopurkaamo" on saanut pisteet 6,0/10. Se on 8 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 85 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Backfältin Autopurkaamosta.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Backfältin Autopurkaamo esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/4" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2021
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.