Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Tämä auopurkaamo on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Liikkeen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi tammikuussa 2018.)

Etusivu: Autopurkamot

Raision Autohajottamo

  • Paikkakunta:
  • Virallinen nimi: Raision Autohajoittamo Ky
  • Puhelinnumero: 02 438 1425
  • Osoite: Isosuontie 48, 21250 Masku (Varsinais-Suomi)
  • Palvelut/huomioitavaa: Autohajottamo, romutettavien autojen vastaanottopiste, metallin vastaanottopiste, purkuosat, asennustyöt.
  • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/raision-autohajottamo
  • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/23
  • Tietoja tarkistettu: tammikuussa 2018 (1413 päivää sitten)
  • Sivua katsottu: 11006 kertaa

Yrittäjä ilmoitti 12/2017 nettisivuillaan osoitteessa www.raisionautohajoittamo.net toiminnan loppuneen yli 30 vuoden taipaleen jälkeen. Yrittäjä kiittää asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan. Paikalla on uusi omistaja, jonka numero on 02 438 1425.

Vuonna 1987 kaupparekisteriin merkitty Raision Autohajottamo sijaitsee Maskussa. Se sijaitsee Isonsuon teollisuusalueella, josta käsin myydään autojen varaosien lisäksi purkuosia, käyttörautaa ja suoritetaan autoihin asennustöitä. Romuajoneuvoja voidaan noutaa.

Avoinna ma&pe kello 8–16 ja viikonloppuisin suljettu.

"Raision Autohajottamo" on saanut pisteet 7,8/10. Se on 8 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 85 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Raision Autohajottamosta.

ATTE kirjoitti 21. toukokuuta 2018

Sain todella asiantuntevaa palvelua puhelin tiedusteluuni. Yhteistyömme tulee jatkumaan romujen kanssa.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Raision Autohajottamo esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/23" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2021
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.