Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Etusivu: Autopurkamot

Taksi Harri Salo

  • Paikkakunta:
  • Puhelinnumero: 0400 666 545
  • Sähköpostiosoite: autopurkaamo.harrisalo@gmail.com
  • Nettisivut: harrisalo.fi/autopurkaamo
  • Osoite: Alarannantie 480, 63300 Alavus (Etelä-Pohjanmaa)
  • Palvelut/huomioitavaa: Romuautojen vastaanottopiste toimii yhteistyössä Kuusakoski Oy:n kanssa.
  • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/taksi-harri-salo
  • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/64
  • Tietoja tarkistettu: toukokuussa 2016 (2879 päivää sitten)
  • Sivua katsottu: 24356 kertaa

Taksi Harri Salon autopurkaamo on avoinna ma–pe kello 9–17. Viikonloppuisin suljettu. Autopurkaamoon tuodusta autosta saa romutustodistuksen. Purkaamossa on myynnissä varaosia hyötyajoneuvoihin, kuten maasto- ja pakettiautoihin. Tuotevalikoimassa on myös renkaita.

"Taksi Harri Salo" on saanut pisteet 8,0/10. Se on 4 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Taksi Harri Salosta.

eugen kirjoitti 02. syyskuuta 2014

Eka ja viimeinen kerta

Jarmo kirjoitti 30. elokuuta 2022

Toiminta loppunut 2021

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Taksi Harri Salo esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/64" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Uudet lisäykset:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2024
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.