Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Etusivu: Autopurkamot

Kolari-Special

 • Paikkakunta:
 • Virallinen nimi: Kolari-Special
 • Puhelinnumero: 03 535 6100
 • Sähköpostiosoite: myynti@kolari-special.fi
 • Nettisivut: www.kolari-special.fi
 • Osoite: Puutikkalantie 40, 36760 Luopioinen (Pirkanmaa)
 • Palvelut/huomioitavaa: Purkamao, korjaamo, varaosat, osatiedustelut.
 • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/kolari-special
 • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/75
 • Tietoja tarkistettu: helmikuussa 2015 (2479 päivää sitten)
 • Sivua katsottu: 6932 kertaa

Pälkäneellä toimiva Kolari-Special on erikoistunut VW Transporterien varaosiin. Tilauksesat myös varaosia Seat-, Skoda- ja VW-henkilöautoihin. Purettuna on yli 300 pakettiautoa. Avoinna arkisin kello 8–16.30 ja sopimuksen mukaan. Faksinumero on 03 536 1515.

"Kolari-Special" on saanut pisteet 4,6/10. Se on 8 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 85 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Kolari-Specialista.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Kolari-Special esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/75" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2021
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.